Tiranë, Poliklinika nr.2 me kabinet të ri fizioterapie

494

Kabineti i ri i fizioterapisë në Qendrën e Specialiteteve nr. 2 në Tiranë ofron tashmë shërbim më të mirë për pacientët falë rikonstruksionit të tij.

Me një infrastrukturë bashkëkohore, pajisje moderne dhe staf të kualifikuar, rreth 300 mijë banorë të zonës “21 Dhjetori” në Tiranë do të mund të përfitojnë shërbimet e fizioterapisë.