Hapet në QSUT shërbimi Neurovaskular

348

Në QSUT është hapur njësia e re e shërbimit Neurovaskular, njësi që është inspektuar nga Kryeministri Rama dhe ministri Beqaj.

Ky shërbim ka në përbërjen e tij një personel të specializuar prej 8 mjekësh neurologë dhe neuroreanimatorë dhe 31 infermierë të specializuar.

Ai ka një kapacitet prej 29 shtretërish dhe gjatë vitit 2016 ka trajtuar 1180 pacientë me probleme neurologjike akute.

Burimi: Top Channel