Ja si mund të gjeni nëse sendet e tuaja të humbura janë gjetur

1495

Të gjitha ata që kanë humbur sende dhe që kanë bërë denoncimin pranë Policisë, ata mund të kontrollojnë herë pas here tek ky website nëse sendet janë gjetur.

Qytetarët të cilët gjejnë emrin e tyre në listat e mëposhtme, të paraqiten në ZSHQ e Drejtorisë Vendore të Policisë së Tiranës, ose ZSHQ përkatëse në Komisariate, për të tërhequr dekumentët apo sendet e tyre.

Më poshtë websiti ku mund të kërkoni:

http://policia.al/sende-te-humbura/