Shkolla e mesme “28 Nëntori” në Burrel, e rindërtuar me kushtet më të mira

18

E transformuar krejtësisht, shkolla e mesme “28 Nëntori”, në Burrel, hapi dyert për nxënësit dhe mësuesit e saj.

Hap dyert një tjetër shkollë e rindërtuar me kushtet më të mira. Shkolla e mesme “28 Nëntori” në Burrel, një investim i sapo përfunduar i Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, në bashkëpunim me bashkinë e Burrelit, është tashmë në funksion të plotë të 200 nxënësve dhe mësuesve, me standarde evropiane.

Më shumë se 60 shkolla po rindërtohen dhe rehabilitohen në të gjithë vendin.

/ata.gov.al