Blerina Bombaj informon fëmijet mbi gatimet e shëndetshme.

75

Dietologia Blerina Bombaj tashmë ka një mision te ri, atë te informimit të femijëve mbi të ushqyerit e shëndetshëm.
Shpesh herë në rrjetet sociale, ajo paraqet fëmijë te cilet ndihmojnë në përgatitjen dhe gatimin e ushqimeve.
Në një shoqëri konsumatore ku nuk mungon asgjë asnjëhere, Blerina na fton te konsumojmë perimet bio të stinës, dhe pikërisht aty ku prodhohen.