Desilda, gazetarja që ka pasion bletët. Ndjek traditën e familjes për prodhimin e mjaltit

32

Bleta është e bekuar.

Për familjen Zefi në Lezhë është shumë herë më shumë se kaq, së pari është trashëgimi, është pasion, por edhe një punë mjaft e mirë.

Desilda ka mbaruar shkollën për gazetari por sot na tregon pasionin e saj dhe dashurinë për bletët.