Hapet punishtja për prodhimin e biçikletave ”Made in Albania”

379

Nis puna për të prodhuar biçikleta ”Made in Albania”. Punishtja e parë është hapur  përmes një bashkëpunim mes Eco Tirana dhe Bashkisë së Tiranës.

Biçikleta, përveçse mban organizmin në formë, shmang edhe shpenzime në kohë, hapësirë, si edhe ekonomi.