Biblioteka në natyrë, një mundësi për qytetarët e apasionuar pas leximit në Berat

15

Në qytetin e Beratit është përuruar sot minibiblioteka e re në pedonalen e qytetit, një mundësi e mirë për të gjithë lexuesit.

Sipas tij, nën sloganin “Merr një libër, lër një libër” biblioteka është gjithnjë pranë qytetarëve të cilët do të gjejnë aty, libra për fëmijë ose të rritur, shqip ose anglisht.

Mund të merrni një libër i cili u pëlqen dhe ta zëvendësoni me një tjetër që keni në shtëpi të cilin e keni lexuar.