Bukuri mbresëlënëse të peizazhit rreth Vjosës

1

Vjosa është lumi i fundit i egër në kontinentin e vjetër, që e bën atë mbretëreshën e lumenjve të Evropës.

Agjencia Kombëtare e Turizmit solli në rrjetet sociale pamje mbresëlënëse nga lumi i Vjosës përmes fotografisë fituese në “Wanderlust in Albania”.

Fotoja është një nga mënyrat e zbulimit të bukurisë mbresëlënëse të peizazhit rrotull Vjosës – lumi i fundit i egër i Evropës, tashmë Park Kombëtar i mbrojtur.

Ngjyrat e Vjosës vijnë nga fotografi i talentuar Bleron Çaka, një nga konkurrentët fitues në kategorinë peizazhe të Konkursit Ndërkombëtar të Fotove dhe Videove Reels “Wanderlust in Albania”.

/ata.gov.al