FOTOT/ Një maternitet i ri dhe dinjitoz për Beratin

19

Mbi 231 mijë banorët e Beratit do të kenë një maternitet të ri me kushte moderne.

Materniteti ka një kapacitet prej 50 shtretërish dhe është pajisur me aparatura moderne për një shërbim sa më cilësor për nënat e reja dhe bebet.

Kjo godinë e re do të ofrojë shërbime ambulatore, gjinekologji, obstetri dhe neonatologji.