Gjyshërit e Rita Orës dhe Dua Lipës bashkë në një foto

24
Kjo foto është realizuar në vitet 50′, ku shihet gjyshi i Dua Lipës dhe ai i Rita Orës tek qëndrojnë ulur bashkë në një tavolinë.
 
Besim Sahatçiu ka qenë regjisor i dhjetëra flimave, regjisor i teatrit dhe i disa emisioneve televizive, ai poashtu ka punuar katër vite si përkthyes në Rilindje.
 
Ndërkaq, Seit Lita ka qenë historian e intelektuali i shquar në vitet e 70-ta, ishte i njohur jo vetëm për kulturën e tij, por edhe për pamjen, sharmin e elegancën e tij mashkullore.