Hap dyert Qendra e Artit dhe Inovacionit në Korçë

1
Qendra e re e artit, kulturës dhe inovacionit, është një tjetër projekt transformues për qytetin e Korçës.
Një hapësirë ku arti, kultura dhe inovacioni bashkohen për të frymëzuar dhe transformuar qytetin e Korçës.
Ringritja e Orkestrës Simfonike është një hap i rëndësishëm që i rikthen Korçës një pjesë të trashëgimisë së saj kulturore, duke luajtur një rol të rëndësishëm në promovimin e artit dhe kulturës.
Qendra e re e artit, kulturës dhe inovacionit ofron një godinë bashkëkohore për artistët dhe artdashësit me ambiente shumëfunksionale, të cilat shërbejnë si salla provash, ekspozitash dhe koncertesh.
/ata.gov.al