Lidhja e Prizrenit, përjetësohen baballarët e kombit shqiptar

369

Tre baballarët e kombit shqiptar janë përjetësuar jo vetëm në zemrat e shqiptarëve, por edhe në bronz, pikërisht në qytetin e Prizrenit, aty ku nisi edhe rrugëtimi historik i vendit.

Ceremonia për inaugurimin e shtatoreve të tre drejtuesve historikë të Lidhjes së Prizrenit,  Ymer Prizreni, Abdyl Frashëri dhe Sylejman Vokshi, bëri bashkë krerët e shtetit të Kosovës dhe Shqipërsië