Logu i Bjeshkëve, një nga festat më të bukura të Malësisë së Madhe

5

Në amfiteatrin natyror në Qafën e Predelecit u organizua sot Logu i Bjeshkëve, një nga festat më të bukura të Malësisë së Madhe.

Bashkë me natyrën e mrekullueshme të Bjeshkëve të Kelmendit vizitorët shijuan vallet e shtojzavalleve të Malësisë së Madhe të stolisura me xhubletën e hijshme, si dhe këngët me lahutë e çifteli.

Me kalendarin turistik në aplikacionin TEA që prin udhëtimet tuaja nëpër të gjitha destinacionet turistike përjetoni festat më të bukura shqiptare.

/ata.gov.al