“Lonely Planet” propozon 9 destinacione mes perlave pafund të turizmit shqiptar

2

“Lonely Planet” propozon 9 destinacione mes perlave pafund të turizmit shqiptar.

Nga Thethi në Dhërmi, nga Shkodra në Gjirokastër, prestigjiozja e udhëtimeve “Lonely Planet” propozon 9 destinacione mes perlave pafund të turizmit shqiptar, një super promovim në vigjilje të 2024-ës.

“Ejani me mendje të hapur, me një plan të qartë dhe bëhuni gati për t’u zhytur brenda një kulture të pasur si asnjë tjetër në Evropë”, është ftesa e revistës së njohur për të vizituar Shqipërinë.

/ata.gov.al