Politikat mjedisore, Tirana shembull suksesi nga OBSH

141

Kryeqyteti shqiptar ka përparuar më shumë në politikat mjedisore.

Për këtë edhe Organizata Botërore e Shëndetësisë e ka përzgjedhur Tiranën si një nga qytetet që ka ecur më shumë në politikat për përmirësimin e ajrit, mjedisit e pastërtisë.

Ky është një hap pozitiv për kryeqytetin, por që duhet bërë akoma më shumë.

Shtimi i hapësirave të gjelbra, mbjellja e pemeve dhe pedonalet për qytetarët kanë ndikuar pozitivisht.