Punoni në zyrë? Ja ushqimet më të mira për ata që qëndrojnë shumë ulur

170

Nëse shpenzoni një pjesë të mirë të ditës në zyrë për shkak të punës suaj, jeni me siguri të vetëdijshëm se qëndrimi afatgjatë lë pasoja të pasigurta në trupin tuaj.

Gjatë uljes së gjatë, rritet ndjenja e urisë, niveli i sheqerit në gjak, si dhe presioni i gjakut. E gjithë kjo mund të zgjidhet me ushqim të përshtatshëm

Këto janë ushqimet që do të ndihmojnë njerëzit që qëndrojnë ulur për një kohë të gjatë brenda ditës:

Ananasi,

Vaj ulliri,

Shafran i Indisë,

Frutat e Malit,

Avokado,

Peshqit me vaj,

Arra,

Hudhra.