Shkodra e veshur kuqezi për festat e mëdha të shqiptarëve

7

Atmosfera kuqezi, jo vetëm në dekor, por edhe me shumë aktivitete do të përfshijë Shkodrën për festat e 28 dhe 29 Nëntorit.

Shkodra e veshur kuqezi për festat e mëdha të shqiptarëve.

Bashkia Shkodër ka programuar zhvillimin e një sërë aktivitetesh në kuadër të festave të Nëntorit.

/ata.gov.al