Viza turistike për në Amerikë, nuk ju duhet garanci financiare

403

Ambasada Amerikane në Tiranë ka dhënë një njoftim të rëndësishëm për të gjithë qytetarët e interesuarit për vizë turistike në SHBA.

Përmes një postimi në Facebook, Ambasada thotë se të interesuarit duhet të tregohen të kujdesshëm rreth procedurave dhe se nuk kërkohet garanci financiare për të fituar vizën.