“Washington Post”, jehonë Shqipërisë turistike, alternativa më e mirë edhe krahasuar me Mikonos

3

Kolosi mediatik “Washington Post” i bën jehonë Shqipërisë turistike, e cila u ofrohet  lexuesve si alternativa më e mirë edhe krahasuar me Mikonosin në Greqi.

“Washington Post” promovon Shqipërinë si paketa më e plotë e turizmit të qëndrueshëm, në vend të destinacioneve të mirënjohura por edhe të mbipopulluara të Mesdheut.

Në artikull ftohen turistët të provojnë eksperiencën unike përgjatë bregdetit shqiptar me plazhe të kristalta, qytete antike dhe male perfekte për sporte natyrore.

Kolosi mediatik ‘Washington Post’, me jehonën e tij për Shqipërinë turistike, u jepet lexuesve si alternativa më e mirë edhe krahasuar me të superfamshmin Mikonosin fqinj, duke i ftuar të provojnë eksperiencën unike përgjatë bregdetit shqiptar me plazhe të kristalta, qytete antike dhe male perfekte për sporte natyrore si paketa më e plotë e turizmit të qëndrueshëm, në vend të destinacioneve të mirënjohura por edhe të mbipopulluara të Mesdheut.

/ata.gov.al