Programi IPARD, 22 milionë euro kontrata të lidhura për bujqësinë në Shqipëri

25

Rreth 22 milionë euro do të investohen në sektorin bujqësor dhe zhvillimin rural në Shqipëri përmes dhjetëra kontratave të lidhura deri tani në kuadër të programit IPARD.

Aplikimet për thirrjen e dytë të programit IPARD u hapën më 30 tetor të këtij viti dhe do të mbyllen më datë 16 dhjetor 2019