Botohen dy fjalorë të rinj të gjuhës shqipe

18

Me rastin e Ditës Botërore të Librit, në Departamentin e Gjuhës Shqipe u përuruan sot 2 fjalorë të gjuhës shqipe.

Fjalorët që u përuruan janë, Fjalori i gjuhës shqipe i ilustruar (për moshat 5-11 vjeç) dhe Fjalori i gjuhës shqipe (12+).

Këto dy botime do të ndihmojnë në mësimin e Gjuhës Shqipe në mënyrën e duhur edhe për fëmijët në Diasporë.