BunkArt, tri netë të paharrueshme muzike jazz

211

Nën atmosferën e ish super bunkerit antiatomik, Bunk’Art, tri netë të paharrueshme muzike jazz.
Grupet do të performojnë nga repertori i tyre muzikë jazz, swing, fusion, të viteve ’30 – ’40, ’50 – ’60 dhe ’70 – ’80 të shekullit të kaluar.

Datat: 20, 27 Maj dhe 03 Qershor nga ora 20:00 deri në orën 22:00.

 

bunkart