Për një karrierë të suksesshme…

Ministria e Arsimit dhe Sportit, zhvillon më datat 26, 27 dhe 28 Maj 2016 në ambientet e City Expo, City Park, “Ditët e ...

Veshur sipas motit

Photo by Alexia Burille

Funksionimi i lidhjeve të gjata dhe të lumtura

https://www.facebook.com/lajminet/videos/513201602137959/?autoplay_reason=all_page_organic_allowed&video_container_t...

Kukës: Bashkia rehabiliton lulishtet

Rehabilitimi i lulishes, kositja e barit, krasitja e bimëve dekorative dhe riparimi i stolave të dëmtuar ishte pjesë e p...

Korce: Panairi i Pranveres 24 Prill – 15 Maj

Bashkia Korce organizon panirin e pranvers.

Një vokal i pabesueshëm

https://web.facebook.com/hesbuzz/videos/1721805894702059/

Bashkia Durrësit, kërkon praktikant

Bashkia Durrës kërkon 22 praktikantë, të cilët do të duhet të jenë të profilit: 3  Punë Sociale 3 Psikologji ...

Pranvere

 Fotografi i  National Geographic Jim Brandenburg shkrepi kete foto ne shptepine e tij ne kohe pranvere ne Minesota

Elbasan, parku qëndror i nënshtrohet restaurimit

Edhe parku qëndror i Elbasanit po i nënshtrohet një ndërhyrje rrënjësore duke u transformuara në një ambjent clodhes për...

Bashkia Korçë, lulishte në lagjen 10 të qytetit

Përmes një postimi në FB, Bashkia Korçë, bën me dije punimet në lagjen 10 për rehabilitimin e lulishteve: ''Avancojnë...

Rilindja urbane

Projekt për “rilindjen” e Belshit – Qyteti i Belshit, i konsideruar si kërthiza e Shqipërisë, është i vendosur në një zo...

Reforma në kërkimin shkencor

  Kryeministri Edi Rama zhvilloi një takim, në Sallën e Hartave në Kryeministri, me drejtues të universitete...

Cannon Ball Follies-2

/lojra/bow/Cannon-Ball-Follies-2.swf

Bow-Master-Prelude

/lojra/bow/Bow-Master-Prelude (great!!).swf

Gems

/lojra/misc/Gems%20(cool).swf

Cube-Buster

/lojra/misc/Cube-Buster.swf

Qwerty Warriors

/lojra/typing/Qwerty-Warriors-2.swf

Alpha ATTACK

/lojra/typing/Alpha-Attack.swf

Rally2

  /lojra/cars/Rally2.swf

Need For Speed

/lojra/cars/NFS.swf

Autobahn

/lojra/cars/Autobahn.swf

4×4 Rally

/lojra/cars/4x4-Rally.swf

PacMan

/lojra/pacman/pacman.swf

Anti Pacman

/lojra/pacman/AntiPacman.swf/flash]
25,582FansaPëlqeje
450NdjekësitNdjek
37NdjekësitNdjek