Dritero Agolli nderohet nga Kosova

223

driteroagolli_0001

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka dekoruar sot shkrimtarin shqiptar, Dritero Agolli për kontributin e tij në letërsinë shqipe si dhe për angazhimin në shërbim të kauzës së Kosovës.

14520397_1194909710579386_5133999901843151613_n

Presidenti Thaçi gjithashtu dekoroi edhe personalitet të tjera shqiptare nga fusha e kulturës dhe shkencës për rolin e tyre të veçantë në shërbim të lirisë dhe shtet-ndërtimit të Kosovës.