Ekipi i shpëtimit të zjarrfikësve Berat, uniforma dhe pajisje të reja

263

Ekipi i shpëtimit të zjarrfikësve Berat që prej ditës së sotme do të ketë uniforma dhe pajisje të reja.

Falë mbështetjes së Agjencisë Zviceriane për Zhvillim, u bë i mundur dhurimi i 100 uniformave për efektivët e repartit të zjarrfikëseve në Berat, përfshirë kostume të papërshkueshme nga zjarri dhe logjistikë ndihmëse për ekipet e shpëtimit në rast emergjence.

14292290_1185693821474034_7722181231441234301_n 14317421_1185693714807378_4550509675433627024_n