Fier, investimi që i jep zhvillim zonës bregdetare

36

Fondi Shqiptar i Zhvillimit përmes financimit nga Qeveria Shqiptare ka realizuar projektin për ndërtimin e Urës së Darzezës me të gjithë parametrat e nevojshëm dhe po vijon punimet për ndërtimin e “Urës së Madhe”  (cilësuar si Ura e Semanit) pjesë e rrugës Fier-Seman. Kjo e fundit pritet të përfundojë në pak muaj duke i dhënë akses turistëve për të frekuentuar zonat turistike.

Përmes kësaj ndërhyrjeje, zona bregdetare merr zhvillim dhe shpaloset një tjetër dimesion. Plazhi në zonë merr tjetër akses dhe kthehet në një destinacion të radhës për sezonin veror për shumë pushues.