FOTOT/ Plantacionet e qershive të Drobonikut, perla e Beratit

110

Plantacionet e qershive të Drobonikut në Berat janë të njohura në të gjithë Shqipërinë. Fshati i bukur Drobonik që dallon për kulinarinë, ullinjtë dhe qershitë, tashmë mund të vizitohet më lehtë me rrugën e re.

Ky fshat ka tërhequr edhe vëmendjen e qindra turistëve.

Mbi 1 milion të huaj kanë vizituar Shqipërinë gjatë katërmujorit të parë të vitit, ndërsa nga Greqia janë shënuar hyrjet më të larta të shtetasve. Vetëm në muajin prill hynë mbi 400 mijë të huaj.