Gjirokastër, rikonstruksion në rrugën “Haxhi Dalipi”

271

Bashkia Gjirokastër vazhdon investimet në rrugën “Haxhi Dalipi” duke sistemuar kalldrëmet që janë jo vetëm dekori i qytetit, por një atraksion për turistët vendas dhe te huaj.

Kalldrëmet e Gjirokastrës janë një atraksion i vërtetë pë turistët që vazhdojnë ta vizitojnë qytetin e gurtë gjatë gjithë vitit.