Histori suksesi, fermeri që transformoi biznesin e tij

357

Resmiu transformoi të gjithë biznesin e mëparshëm në një fermë bujqësore. Pa eksperiencë, por me instiktin e sipërmarrjes, investoi gjithçka në ngritjen e 5 hektarëve serra për prodhimin e specave dhe domateve.

Tashmë ky fermer është i njohur me sfidat e mëdha që ka bujqësia, por beson tek përfitimi që shikon çdo vit dhe potenciali akoma shumë i madh që ka prodhimi i serrave në Shqipëri.