Ke mesatare mbi 9? Hapen 219 vende pune në administratë. Ja si të aplikoni

43

Studentët ekselentë kanë mundësi të aplikojnë për 219 pozicione pune në administratë, pasi Departamenti i Administratës Publike (DAP) hapi sot thirrjen e dytë për punësim.

Të gjithë të interesuarit, që kanë mesatare 9 ose 10 dhe një dilpome nga viti 2015 e në vijim, mund të aplikojnë deri në 20 shtator 2019.

” Ke përfunduar studimet me mesatare 9.00 – 10.00?

 Zotëron diplomë të çdo niveli përfituar nga viti 2015 e në vijim?

 Je në kërkim të një eksperience pune në administratën shtetërore?

Mund të aplikosh tani në platformën 👉🏻punetembare.al dhe dap.gov.al “, shkruan DAP

Po.al

Thirrja e dytë për punësimin e ekselentëve në administratën shtetërore!

📢 Hapet thirrja e dytë për punësimin e ekselentëve në administratën shtetërore 🖇✅ Ke përfunduar studimet me mesatare 9.00 – 10.00?✅ Zotëron diplomë të çdo niveli përfituar nga viti 2015 e në vijim?✅ Je në kërkim të një eksperience pune në administratën shtetërore?Mund të aplikosh tani në platformën 👉🏻punetembare.al dhe dap.gov.al 👩🏻‍💻👨‍💻🔎 219 pozicione pune⏳ Afati i aplikimit 20 shtator 2019#PaktipërUniversitetin 🤝 #AdministrataQëDuam 📈

Gepostet von Departamenti i Administratës Publike – DAP am Dienstag, 3. September 2019