Miratohet moratoriumi 5-vjeçar i gjuetisë

386

Në seancën e sotme parlamentare u miratua projektligji “Për shpalljen e moratoriumit të gjuetisë në Republikën e Shqipërisë”, i cili ka si qëllim të sigurojë ndalimin e aktivitetit të gjuetisë, me synim përmirësimin e gjendjes së llojeve të faunës së egër, objekt gjuetie dhe jo vetëm. Zgjatja kohore e këtij moratoriumi është 5-vjeçare.

kafsh1-1 kafsh2-1 kafsh3-1 kafsh4-1 kafsh5-1 kafsh7-1 kafsh8-1 kafhsh6-1