Me datën 3 qershor 1999 u pranua plani kombëtar i paqes për Kosoven

197

Me datën 3 qershor 1999, Qeveria Serbe, e udhëhequr nga lideri famëkeq Sllobodan Millosheviq pranoi planin kombëtar të paqes për Kosoven, dhe kjo vijoi me përfundimin e luftës së armatosur me 11 qershor.

image1image2 image3 5