Mirditë, Forcat e Armatosura ndërtojnë urën që lehtëson lëvizjen e 1000 banorëve

28

Forcat e Armatosura të Shqipërisë kanë nisur punën për ndërtimin e një ure në fshatin Jezull, të Mirditës.

Ura e gjatë 25 metër dhe me një peshëmbajtje prej gati 45 ton, për dy ditë do të jetë gati, pra e përfunduar.

Ndërtimi i urës do të lehtësojë ndjeshëm lëvizjen e rreth 4 fshatrave dhe të mbi 1000 banorëve.