Njihuni me 6 ishujt privatë që kushtojnë më lirë sesa një apartament në Europë?!

43

Ndërsa bota përgatitet të rihapet për udhëtime, është koha që të gjithë po mendojmë të organizojmë pushimet dhe mundësitë e disponueshme nëpër botë. Vila plot diell, shtëpi mes liqenit të qetë ose apartamente moderne në qytet. Por mund të jetë edhe koha të investoni në një vend tuajin plotësisht pas gati 18 muajsh pune nga shtëpia dhe ndalimeve të udhëtimit.

Po sikur të mund të blini ishullin tuaj privat me të njëjtin çmim sa një apartament privat europian?

Çdo pronë e paraqitur më poshtë është e publikuar në Revistën ‘Private Island’, që është një prej bazave të të dhënave më të mëdha në botë për shtëpi dhe prona.

  • Ishulli Big Tancook, Nova Scotia – 56,898 euro
  • Ishulli Danhattan, SHBA – 263,281 euro
  • Ishulli Majestic, SHBA – 274,982 euro
  • Ishulli Bocal, Nikaragua – 292,535 euro
  • Ishulli Carabana Sol, Panama – 336,782 euro
  • Ishulli Iguana, Nikaragua – 396.951 euro