Porti Durrës: Në përpunim katër anije tregtare me rreth 10.168 tonë mallra

1

Në kalatat e Portit të Durrësit po përpunohen sot 4 anije tregtare me rreth 10168 tonë mallra dhe 689 njësi kontejnerike.

Autoriteti Portual Durrës bën me dije se janë në përpunim dy anije me 620 tonë mallra dhe 139 njësi kontejnerike.

Gjithashtu dy anije me 3968 tonë mallra dhe 550 njësi kontejnerike pritet të përpunohen në orët në vijim.

/ata.gov.al