Shkodër, festa e muzikës franceze

307

Këngëtarja Julia Jean-Baptiste ishte në Shkodër bashkë me trion e saj elektro-pop për të prezantuar albumin e saj të ri në bashkëpunim me shtëpinë e famshme diskografike Entreprise. Me një përzierje tingujsh elektronik dhe muzike pop, me ngjyrime psikedelike, Julia Jean-Baptiste solli për ne një frymë të freskët dhe origjinale franceze.

13497969_887135781392290_3840308343338244154_o 13450898_887135541392314_1723379955266667198_n 13502154_887135771392291_2485566666688279706_n