Shqiptarët bëhen gati për NASA, ja shpikja

37

Disa të rinj kosovarë kanë dizajnuar një mjet që shërben për identifikimin e mineraleve.

Me këtë projekt ata po marrin pjesë në edicionin e pestë të garës NASA Space Apps në Prishtinë.

Sipas tyre ky mjet do të iu kursejë dhe lehtësojë punën gjithë astronautëve.