Tiranë, vijëzim dhe kangjella mbrojtëse pranë çdo shkolle

282

Me fillimin e vitit të ri shkollor, Bashkia e Tiranës është kujdesur për vijëzimin e nevojshëm dhe vendosjen e kangjellave mbrojtëse pranë çdo shkolle.

14264146_10154532220596926_1652749031337967106_n 14292513_10154532217076926_8197686492392310476_n 14330132_10154532220671926_3886302684461947894_n 14364745_10154532219001926_6897596098947860780_n