Tjetër sukses! Luiza Gega del më e mira në garën ndërkombëtare në Francë

109

Luiza Gega vazhdon të shkëlqejë në arenën ndërkombëtare, duke regjistruar paraqitje shumë të mira në çdo eveniment ku merr pjesë. Suksesi më i fundit i atletes kuqezi vjen në “Meeting de Miramas” në Francë.

Gega e ndali kronometrin në kohën 8:50.08 në garën e 3000 metrave në salla të mbyllura, rezultat që është rekord në Miramas.

Koha mund të kishte qenë edhe më e mirë, por Luiza krijoi një shkëputje të madhe nga rivalet dhe bëri një garë thuajse e vetme.

Por nuk mbaron këtu, pasi paraqitja e atletes së Tiranës u shpall si “best performance” e të gjithë eventit, në një turne ku merrnin pjesë sportistë elitarë dhe medalistë olimpikë.