VIDEO/ Vizitë virtuale në Hënë, mund të ‘shkelni’ aty përmes këtyre pamjeve

89

Bëni një vizitë virtuale në Hënë me një rezolutë të re 4K, në sajë të të dhënave të ofruara nga anijet e NASA-s.

Ndërsa vizualizimi lëviz rreth anës së afërt, krahut të largët, veriut dhe jugut, dalin në pah veçoritë interesante, faqet dhe informacionet e mbledhura në terrenin hënor.

Hëna, ju mund te ‘shkelni’ aty përmes këtyre pamjeve

Po.al sjell videon e publikuar nga NASA