Vlorë, nis puna për ndërtimin e impiantit të përpunimit të ujërave të zeza

825

Në Vlorë ka nisur puna për ndërtimin e impiantit të përpunimit të ujërave të zeza. 

Projekti në pyllin e Sodës kushton 21 milion euro dhe është investimi më i rëndësishëm i bërë ndonjëherë në qytetin e Vlorës për problemin e  ujrave të zeza, të cila do filtrohen duke u pastruar deri në në 80%.
Punimet për impiantin e ujrave të zeza pritet të përfundojë në muajin gusht.