Çelet panairi i librit “Tirana 2019”

201

Panairi i librit “Tirana 2019” çeli sot dyert e edicionit të tij të 22-të në Pallatin e Kongreseve..

Si çdo vit, lexuesit mund të njihen me botimet e reja dhe të takojnë nga afër disa prej autorëve të tyre të preferuar. Ky është një nga evenimentet kryesore të promovimit të dijes.

Qytetarët do të kenë mundësi të vizitojnë rreth 100 stenda ekspozuese të të gjitha trevave shqipfolëse që i janë bashkuar aktivitetit.