“DOC”, brandi turistik i Himarës

256

Himara ka sot një brand të saj turistik “DOC” dhe kjo falë GIZ ALBANIA dhe bashkëpunimin Gjerman. Një brand turistik që falë kulinarisë pritet t’i japë turizmit në Himarë një tjetër impuls me ngritjen dhe funksionimin e shumë shtëpive pritëse, në të gjithë Himarën.