Fluturimet/ Shtohet destinacioni i ri në Aeroportin Nënë Tereza, ja cili shtet

58
CIT Aerospace 737-MAX8 Artwork K65921

Tirana International Airtoport ka njoftuar se duke filluar nga 14 Maji 2021, do të nisin fluturimet direkt me qytetin e Malmo, Suedi.

Ky qytet i themeluar në fund të viteve 1200, fillimisht i përkiste Danimarkës, dhe u bë suedez vetëm në vitin 1658.

Sot, qyteti është shtëpia e mbi 340,000 njerëzve, një vazo e vërtetë shkrirjeje e kulturave, me banorë që vijnë nga mbi 170 vende të ndryshme.