FOTOT/ Drejtori i përvishet punës, lyen vetë objektin ku shërben

130

Jo të gjithë personat me pozitë dinë të jenë të sjellshëm dhe punëtorë, e sidomos gjatë fundjavës.

Një gjest të mirë për t’u përshëndetur e ka bërë dje drejtori i Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në komunën e Klinës, Hekuran Sejdiu.

Ai shihet duke lyer ambientet e Emergjencës së komunës.

T