FOTOT/ Rindërtohet qendra shëndetësore në Bardhoc në Kukësit

24

Ambientet e reja të qendrës shëndetësore Bardhoc në Kukës, të rindërtuara në kuadër të programit të rehabilitimit të 300 qendrave shëndetësore kanë sjellë shërbim cilësor për pacientët dhe lehtësi për stafin mjekësor.

Stafi mjekësor dhe qytetarët kanë vlerësuar maksimalisht investimin e kryer.

Janë 180 qendra shëndetësore që kanë përfunduar në 2 vitet e shkuara, ndërkohë që përgjatë vitit 2020, 120 qendra të tjera shëndetësore dhe ambulanca do të rehabilitohen.