Jo vetëm Munella, rrëqebulli i Ballkanit fotografohet edhe në Rezervatin Natyror Stravoj- Sopot

150

Deri më sot, Mali i Munellës, njihej si streha e vetme e rrëqebullit të Ballkanit, por kamerat kurth kanë fiksuar kafshën e rrallë edhe diku tjetër

Rrëqebulli, një nga speciet në zhdukje në Shqipërisë dhe Ballkanit është fotografuar nga kamerat kurth në masivet e pyjeve të Rezervatit Natyror të Menaxhuar Stravoj- Sopot, më datë 1 dhjetor.

Kamerat kurth kanë regjistruar edhe praninë e kafshëve të tjera që i shtohen faunës së egër në vendin tonë

Kjo foto është origjinale e rreqëbullit të fotografuar

Përgatiti: Po.al