Kompania private në Berat dhuron 75 mijë maska për njerëzit në nevojë

31

Biznesmenët Gazmend Toska dhe Teuta Qose kanë dhuruare 75 mijë maska të ripërdorshme për organizatat jo qeveritare dhe personat në nevojë, në Shqipëri.

75 mijë maskat janë prodhuar në kompaninë Malotex të prodhimit të konfeksioneve në Berat. Prodhimi i maskave nga kjo kompani dhe shpërndarja e tyre falas do të vazhdojë.

Toska është zëvendës presidenti i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Francë- Shqipëri.

Çfarë gjesti frymëzues!