Histori suksesi/ Ahmeti, kultivuesi i shegëve në kufi me Malin e Zi (VIDEO)

21

30 vite më parë, kur një pjese e madhe e banoreve në Anen e Malit, një fshat në Shkodër, kufitar me Malin e Zi emigruan, Ahmet Sylejmani vendosi të qëndronte për të investuar në tokat e tij.

Sot ai është dëshmi e një historie suksesi pasi zotëron dhjetëra hektarë tokë të mbjella, kryesisht me shege të cilat i eksporton në Tirane dhe me pas jashtë Shqipërie.

Ahmeti i dalë në pension prej vitesh, nuk është penduar që nuk u largua nga Shqipëria por ka një apel.